BEOlsen
Informasjonssikkerhet


Om OssBirger Olsen

Birger Olsen har sin bakgrunn fra Forsvaret. Han har tjenestegjort i 28 år i forskjellige stillinger innen kommunikasjon, prosjekteringer og sikkerhet. Ca 20 år av disse har vært i lederfunksjon på forskjellig nivå. I alle 28 år har han arbeidet med sikkrerhetsrelaterte forhold, og de 6 siste årene hadde han stillinger som var knyttet konkret opp mot sikkerhet. De siste årene i Forsvaret hadde han blant annet overordnet ansvar for sambands- og datasikkerhet for ca 80% av Forsvarets sambandsavdelinger og for ca 95% av kryptoorganisasjonen.

I 2004 valgte Birger Olsen å slutte i Forsvaret for å tilby sin kompetanse til det private næringsliv. Målet var å bedre sikkerheten i Norsk næringsliv, og bidra til å gjøre samfunnet mindre sårbart.

Birger Olsen er en etablert kursholder og foreleser og mottar svært gode tilbakemeldinger på sine kurs.Geir D. Edvardsen

Geir Edvardsen har en solid erfaring fra arbeidslivet. Han har bl.a 16 års erfaring fra kriminalomsorgen, både som fengselsbetjent i ledende stilling og som lærer i faget konflikthåndtering og pasifisering ved kriminalomsorgens utdanningssenter.

Geir Edvardsen holder kurs for virksomheter og offentlige etater i konflikthåndtering og personlig sikkerhet. Han har fått meget gode tilbakemeldinger.(c) Birger E Olsen 2013
Oppdatert august 2014